こんにちは。。。2

Taraaaaaa..!!celebrate Wallpaper ku dah bertukar! Hahaha chenta hati khayalan baru ku, Kim Joon. Semangat betul. Imagine die pakai baju melayu kaler maroon dgn kain sampin putih benang emas. OMG hotness overloadlovelovelovelaparlapar...

Ok2, kite sambung cite entri lepas....
Lepas abes kelas bahasa Jepun, aku tak stop takat tuh je.. Still lagi belajar sendiri sambil2 tgk drama n dgr laju Jepun, Zaman2 tu bukan Jepun je aku layan, drama2 idol Taiwan pun aku layan jugak... Yang tak bestnya takde kawan laa yg sama interest mcm aku, ade pun sikit tapi tak sekepala sgt.

Habis sekolah aku smbg belajar kat UiTM, Tourism Management. Aku tak expect pun mase tuh ade subjek bahasa asing. Aku dpt tau ade bahasa Mandarin dgn Jepun, aku fikir nak amik bahasa Mandarin tuh, sbb dah blaja bhs Jepun tuh...tapi.....

Mmg jodoh aku agaknye dgn bhs Jepun ni, hahaha... Semester 1, Sensei Azman. Semester 2, Sensei Boey.... Situasi yg sama jugak blaku mase zmn skolah dulu. Hahaha..aku kamus bergerak bg classmate aku. Seriously aku tak terer sgt,ade jugak la kantoi sana-sini...

Ade kwn2 aku yg dah smbg degree amik bhs Jepun jugak...dorg pun still lagi tanye pd aku kalu dorg tak paham...hehehe. Minat aku dgn segala bende tentang Jepun smpai lah skrg, kalau boleh nak smpai bila2. Mungkin lepas ni kalau ade peluang aku nak amik kelas bhs Jepun yg advance punye. Bukan bhs Jepun je, bhs Mandarin n Korea. Sebenarnye aku ada alasan sendiri kenapa aku nak blaja bhs2 tuh sume. Harap impian aku tercapai =)

Ganbare yo!!~:10:

4 コメント:

HuRuL_AiNi said...

untung la rucci dpt belajar bahasa jepun secara formal...hehehe

p/s: knapa kim joon nampak semakin tertarik menarik kau memang de boom ni...huhuhu

xXrucciXx said...

rezeki tuh sume...alhamdulillah..

tula psl, kim joon dah buat sume org cair nih, sume nak suke die nih..ahahaha

ashie023 said...

lalalal..sudah ade gambo kim joon ..i likeeee...
nampak nye xleh kaco dah laki org nih..hehhe

xXrucciXx said...

hahaha..comel je gamba die :P
kim joon, min ho n hyun joong sume dah ade org punye...
kim bum sapa punye??
haaa..cpt2!!

Related Posts with Thumbnails