Situasi 2

Yaaaa, kembali lagi bersama saya dalam rancangan pppbhbhhhttttt:1:... Ape igt ni rancangan tv ke ape. Cehh.. Diingatkan sekali lagi ye tajuk bebelan aku kali ni takde kene mengena dgn Bunkface ok.

Mcm biase la, waktu2 gini mmg aku tak tido. Smlm internet cam laju smcm lak, aku pulun tgk We Got Married edisi JoongBo. Comel lovelovelove. Pastu takde keje aku pegi download lagu2 SS501 dgn T-Max (mentang2 ade Kim Joon jelir). Kesimpulannyer, aku rasa lagu2 T-Max lagi best dr SS501. Eh, bkn psl ade Kim Joon ok tp ni mmg betul. Lagu2 T-Max mmg kene dgn jiwa aku lah, mungkin sbb keharmonian vokal dorg kot. Ala mcm jugak Ruffedge dgn KRU aku suke Ruffedge pdhal dulu suka kat Yusry. Tu dulu aa zaman hingus2 lagi. Wakakakaak gelakguling

Situasi: Sapa yg dah bace blog aku ni aku rase dah tau ape yg aku suke ape yang tak. Sejak akhir2 nih entri aku byk cerita pasal artis2 Jepun dan Korea. Nak tau ape feedback yg aku dpt?
  • ade yg kate blog aku dah tak best laa sbb cite psl artis2 luar
  • dah tak klakar mcm dulu (lawak ke blog aku ni?)
  • dah taknak bace lg blog aku.
And I was like...so what? Like I care you want to read it or not! Tak suke pun ko msk jugak blog aku. Ade yang kutuk aku minat lagu2 dgn drama2 Jepun, Korea, Taiwan pastu tanye aku paham ke tak lagu2 dorg? Hello! callmeBukak la minda ko sket, skrg ni zaman modern dah ade internet, carik jer la lirik dgn translation skali. Melambak2 kot. Ko nak ape bahasa pun sume ade. Tak paham tulisan yg pelbagai corak dan bentuk tu ape guna ada google? Nak smash aku tapi tak pakai otak..Aiyoyo0oooadusLagipun, pernah ke aku kutuk blog ko? Kutuk minat ko? Ko igt aku bace blog2 yg berkaitan artis luar je ke? Blog yg berunsur politik pon aku layan, tp takkan aku nak kecoh satu dunia aku nak bace ape. Saje kasi gua hangin nak kasi gua buat muke mintak penumbuk camni...
Dah cukup cantik ke ko tuh nak kutuk2 org? Ade ko cantik mcm die ni?

Orang lain pun aku rase pernah rase situasi mcm ni jugak kot. Ni blog aku, sukeati la nak letak ape pon. FYI, ade jugak yang bace. So what? Ko nak marah dorang ke? Bluwerrkkk..!~

*Lagu kat playlist sudah tukar!! Kim Joon juga ada rappinglovelovelove



Nota tepek kat dahi: Album T-Max takde jual kat M'sia ke hah? Ade yang aku serbu Tower Records ni kang. Naseb2 jumpe mcm aku beli album Arashi n Tokio utk member aku dulu hahah.

6 コメント:

ashie023 said...

aku pong penah kene gak..org slalu ckp skrg blog aku penuh ngan artis korea dan lee min ho...ahhhaa..like i care..aku tulis blog pong, untuk kepuasan ati aku sendiri dan x penah nak mempersoalkan keminatan org len...ambe punya cam diarilah...

xXrucciXx said...

tau xper..
kalao nak puaskan ati die sila tlg byr saya please!
wakakakaa..
ashie pinjam laki kejap...2 gambo skali letak...hambek!
Hahahaha

ashie023 said...

hambek lah...heheh..

waiem said...

Kalu blog pasal korea/jepun mesti ada yg komplen...yg blog pasal cite hollywood cite luar gak...tak de plak yg komplen...

Pape pon fightinggg rucci...hehehe

xXrucciXx said...

tula pasal..bangge sgt dgn yg kat barat sane..
at least korea n jepun ni satu benua dgn kite...
nak sebokkan hal org diri sendiri tak pikir dulu....

huhuhu tq!!~

ashie023 said...

ye ye aku setuju..aku setuju ngan waiem...kalu pasal hollywood ngan cite omputeh yg dowang kemaruk sgt tuh, xde plak org persoalkan...bile korea ngan jepun je, mesti ada org cakap 'cina ko minat?',...ahahha..so?at least aku masih tau batasan..

Related Posts with Thumbnails