Biskut Raya Cun!!~

Seperti pengetahuan umum lusa ni atau Ahad 20/9/09 Syawal akan menjelang, dan akan menyambut Hari Raya Aidilfitri.
Aku kat sini nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri pada kawan2 sekolah yg masih kontek atau tidak, tak kisahlah!

Kawan2 sewaktu zaman gonjeng kat UiTM, especially yang satu kelas. DTM C'05 rocks!!! Yang satu batch pon same jugak, budak2 level kat Blok B dulu, senior or junior, sume la yang kenal aku masa kat UiTM.

Member chat YM dulu, korang tau la sapekan..
Pada yang dah tak kawan lagi pon sama.

Kemudian geng2 baru kenal kat blog.. Waiem, Shee, Ashie, Hurul, sume2 laaa...

Dan semua2 pembace blog aku nih...
Tak lupa juga 'chenta hati' baru aku yang berada di Korea...wakakakakakgelakguling, gile perasan!

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Segala salah dan silap harap dimaafkan dan halalkan segala makan minum dan apa2 perbuatan aku yang byk TErrrrr sana-sini.

*Internet dah la slow gile, dpt bukak email, blog, dgn YM jer...nak carik aku sila msg/call phone atau YM, blog mungkin update lepas raya, tgk keadaan internet mcm mane yek. Agak bz jugak ni, duit pon takde nak shopping sgt, tggu pas 2-3 hari pas raya kot.

**Orang raya balik kampung, aku raya balik bandar nun kat USJ sana..hoh, tp balik kejap kampung ayah kat Parit Sulong, itupun bukan kampung, dah jadi pekan dah..jalan jem plak tuh!

Nahhhh..bisku raya utk korang!!...Wakakakakak!~!

4 コメント:

ashie023 said...

walaaaaaa...aku ske biskut raya yang muke jun pyo tuh..rambut kerinting tuh..aigoooo cumellah..hehe

xXrucciXx said...

biskut muke jandi tuh takde plak..haha
comel je kan, syg nak makan :)

Shee said...

laaa...biskot tu jugak jadi hidangan..hehehehe

urrm..rucci, 'chenta hati' kat Korea tu sambut raya jugak ke? kekekekeke.. =p

xXrucciXx said...

hahaha..name pon perasan Shee...
kot2 die nak merasa raya kan mcm ambe punye penpal dari Jepun sorang ni...hahaha

Related Posts with Thumbnails