SS501 - Find (Lirik)

Lagu SS501ni dah lame aku download, tapi sejak akhir2 ni aku suke plak dgn lagu ni. Best giler lagu ni. Mmg la aku minat dgn si KHJ aka tunang Shee tuhgelakguling, tp tak bermakne sume bende aku suka. Aku suke dgn melodi dan susunan muziknye. Alunan muzik yg dimainkan menggunakan biola tuh mmg menusuk kalbu laa. Mmg sesuai kalo dijadikan lagu tema drama2. Suara si Young Saeng..perghhh!!love Terbaik!!tepuktangan Kalo bagi Anuar Zain pun belum tentu die bole bawak lagu ni. Serious!!

naege seodo naege seodo ganjeolhaejin maminde
eotteokharago eotteokharago haeyo

neomu adeukhan neomu adeukhan sarang inde
jeoldae pogi mothaneun shimjangi geudae ingeo jyo

yeongiseo isseo neoui useum chaja ulkkeoya
nimam apeugugehan nunmureun yeongi naega da jaba dultenikka
tumyeonghan ni sarangeul jeoldae ijji mothal gireum mandeuro
bandeushi uri sarangeul dashi chajeultenikka

niga eopshido niga eopseodo hal haenael su isseulkka
kkumeul kku-eodo hangsang duri yeottneunde

neoreul dalma-on neoreul dalma-on shigandeurel
jeoldae pogi mothaneun miryeonhan shimjangingeojyo

yeongiseo isseo neoui useum chaja ulkkeoya
nimam apeugugehan nunmureun yeongi naega da jaba dultenikka
tumyeonghan ni sarangeul jeoldae ijji mothal gireum mandeuro
bandeushi uri sarangeul dashi chajeultenikka

teongbin sarange gaseum ta-oreuneun seulpeumdo
neoreul maeumeseo mereonaegi-en bujokhan nareul jaranikka
heureuneun geu nunmure nameun gi-eok majeo jamki ttaekkaji
bandeushi naui sarangeun neoreul chajeultenikka

4 コメント:

ashie023 said...

aku nak pegi download lagu nih..x penoh dengo pong...ahaha..

xXrucciXx said...

laa..x penah ke..
dgrlaa, mmg best lagu ni..hari2 dgr..hoho

Shee said...

oh..nama ku disebut..dan di strike.. menusuk jiwa ambe.. hehehehe :p

and- Young Saeng! two thumbs up for his voice! hehehe and betul lah.. if you beri Anuar Zain lagu nih..ofkos dia tak bleh nyanyi lagu nih.. keke coz bukang bahasa dia pun.. macam kalao Young Saeng you beri lagu Ketulusan Hati, ambe jugak gerenti 101% yang dia memang tak bleh bawa.. hehehe

tak? betul tak???

xXrucciXx said...

kalo dr segi bahasa, insyaAllah boleh..tp kalo lagu, susah sket kot..
kalau kite bole nyanyi lagu korea n jepun xkan anuar zain xleh..huhuh
sdgkan artis thailand nyanyi lagu Melayu pon boleh...tp xtaula kalau lidah jenis liat..hahahaha

Related Posts with Thumbnails