Ade ape dgn Jambu

Kalau cakap pasal lelaki, mmg sampai bila pun tak habis. (dan2 org lelaki bace blog aku kali ni ckp 'kalau ckp pasal perempuan smpai kiamat pun tak abes') hahaha...
Sape2 yg suka tgk K-drama & J-drama mestila tgk sape pelakonnyer kan. Kalau lelaki tgk awek2 cun ke tak. Kalau pompuan tgk hero2 hensem ke tak. Biaselaa tuh. Tapi kalau aku, excited nak dgr lagu tema die best ke tak. Huhuhu...


Tapi ade org mempersoalkan satu soalan ni pada aku, aku igt aku jer yg fikir camtu, rupenye org lain pun same.
Bile kite tgk artis2 lelaki Jepun n Korea jambu2 macam....laparlove

ape yg orang fikir?fikir
bila tgk artis2 lelaki Malaysia yang jambu2 mcm....


ape yg org fikir?fikir
ahahahaha...
sekurang2nya jambu2 mcm Mizushima Hiro tuh straight, mmg sah2 dah kawin... tu kalau macam si Ryzal tuh? Aku mmg was2 dr dulu lagi orentasi seksual beliau..sbb ape? ade laa cite disebaliknyer...
Lagi satu kat Malaysia ni mmg dah selalu sgt dgr, yg muka jambu2 sket, anak2 ikan ade yang 'bengkok' dah...Ade jugak antara2nya yang lurus pun dikatekan bengkok. (berdoa Ashraf Muslim ke arah yg benarlove) ahahahgelakguling...kan aku dah kate, mmg tak abes cite kalau cakap pasal lelaki. Ni pun aku terpaksa berhentikan cite.jelir

*Motif aku letak gamba yang mula2 sekali tuh? Sapa terer cuba teka sapa die? Hehehee

11 コメント:

ashie023 said...

aiyayaya...betullah rucci..semua muke bebudak jepun dan korea jambu2..cam pompuan..dah x tau beza dah pompuan ngan laki..kekekekeke..

aku minat jugak ashraf muslim..harap2 dier tu straight ler...tp drama dier manyak dah dier blakon 'auw'..takut mak!ahahaha

xXrucciXx said...

tau xper...cantek plak tu die jd pondan..suke plak tgk...
kalo artis jepun tu nak2 Gackt n Hyde...adess...jambu tahap melampau, cantek plak tu....

ashie, gamba 'pompuan cantek' tu cube la teka sapa..hehehe

ashie023 said...

sape tuh?x kenallah...

ashie023 said...

weee...aku ske gile Gackt..aduyai..lepas tu my peberet japanese Band..Glay..lam Glay tuh, pemain gitarnye sudah cam pompuan...ehehhe

xXrucciXx said...

hahaha..'pompuan cantek' tu OGURI SHUN laa...Hanazawa Rui!
caye tak??? pecaye laaa...cantek kan..hehehe

ashie023 said...

WHATTTTT???OH..MY Oguri Shun..eh, bukan..itu Shee yang punye...OMGness...memang x percaya...

xXrucciXx said...

mule2 tgk pun mmg x pecaya giler...
tp lepas ditenung lame2, compare gamba2 die lain...yesss! itu mmg Oguri Shun...ahahah
cantek tuhhh..auww!

hurulaini said...

RRRRRRRRRRRRRR?????????
Oguri Shun???????
biar betul????
aigooo...jap, nanti compare ngan yg dlm hana kimi...huhu
tapi satu lagi, apasal dia bergambar cemtu?huhuhu

& second, let me clear this: my mizushima hiro dah kawen?????biar betul...huhuhuhu....xpe ambe x peduli, dia tetap hubby jepun ambe...hehehe

xXrucciXx said...

gamba tu untuk iklan sony ericsson...hari tuh laa saje jalan2 jumpe plak gamba tuh...boleh buat desktop wallpaper..hahah

mizushima hiro da kawen dgn ayaka, ala yg nyanyi lagu Okaeri utk drama Zettai Kareshi jugak...

HuRuL_AiNi said...

huhu...sedih dengar hiro dh kawen...huhu

xXrucciXx said...

kawin mude plak tuh...
aiyayaiii...jeles mak!

Related Posts with Thumbnails