Mimpi Best....(bukan wet dream lah!)

Liatnyer nak bangun awal..huhu. Serious, dalam 2 hari ni aku mimpi best...pasal ape? errr..taknak citer aaa malu siotmalu. Hahahaahha..tp mimpi tuh ade kene mengena dgn dua org mamat nih...

Kim Joon ni mule2 tgk BOF aku siap kate 'ntahpape jek mamat ni, nak Yo Yo! lebih plak'. Hambik ko, last2 tersuka pulak tgk watak die yang matang ittew.
Ashraf Muslim ni pon dulu tak brp suka tgk die dalam Manjalara, sbb watak budak jahat. Hahaha, lepas tuh tgk dia ni berbakat jugak sampai berlakon watak pondan. Not bad ah. Lepas die berlakon jadi Ustaz Amirul tu terus jatuh chentalovelove..wahahahaah. Tadi terbaca satu blog ni dia pegi umrah n raya kat sane. Oh, lagi jatuh chenta. Dia single skrg. Motif aku klua statement nih?

Kalo aku cerita pasal mimpi aku tuh mau korang muntah berbaldi-baldi kangbusukbusukbusuk..baik tak payah la.. simpan dalam ati jek. Tak pasal2 kang aku kene kutuk kaw2 kate kuat perasan...wakakakaakgelakgulinggelakguling.
Alah, korang pon mesti pernah mimpi pasal org2 yang korg suka kan?? kan ?? kan??

7 コメント:

Shee said...

Apa pulak tak pernah mimpi ngan orang yg kita sukee.. siap berangan di siang hari lagi.. heeee.. x caya tanya ngan hurul ngan ashie-unnie.. lol~~ XD

xXrucciXx said...

kalaulah mimpi jd kenyataan..ahahah
aduii..byk berangan plak...

Shee said...

Rucci, I keep this as part of my everyday motto:

'Love is an attempt to change a piece of dream-world into reality'
(Henry David Thoreau, 1817-1862)

xXrucciXx said...

i agree with that..:)

ashie023 said...

ala..biasalah berangan..kalu nak jadi kenyataan tuh, amatlah payah, baik berangan je..hehhe..x rugi ape pong...lalalala

Penjejak said...

Aku suka satu pelakon tu, tapi tak pernah berjaya pun nak mimpi pasal dia. Cemana yerk nak induce mimpiku supaya termimpi dengan dia? hehehe...

xXrucciXx said...

wahai penjejak...selalu2 kan lah berangan pasal dia..akekekek

sapekah yg disukai itu??

Related Posts with Thumbnails