Jerry Yan vs Lee Min Ho vs Matsumoto Jun...muke nak same.!!

aku gile minat dgn cite Meteor Garden!! mmg la asal cite tu dari manga jepun Hana Yori Dango, tp Taiwan dah buat drama dulu pasal cite tuh. Minat punye pasal aku siap beli vcd cite tu lagi. Ori beb!!! ok drama ni dah buat 3 versi Liu Xing Hua Yuan (Meteor Garden) - Taiwam, Hana Yori Dango - Jepun, Boys Before Flowers - Korea. (dgr kate dah ade versi Filipina pulak, aku tak pasti). Aku perasan 3-3 versi ni hero cite ni, muke nak lebih kurang je, pandai betul die carik pelakon...jom tgk!!! Hot giler ok..



Jerry Yan Cheng Xu





Lee Min Ho





Matsumoto Jun

p/s: Takuya Kimura dah ade lagi muke serupa dgn die. Jerry Yan, Won Bin, Lee Min Ho. mane lagi 3 org yang boleh cukup 7 org muka serupa?? 4 dah artis nih, takde sorang dari Malaysia ke?? hahaaha

2 コメント:

Nabila J said...

AKU MINAT GILE METEOR GARDEN AND ALL OF ITS CLONES. hahahha. but aku rasa meteor garden tetap the 1st and the best la. coz jerry yan or 'PINEAPPLE HEAD' best gile :D

xXrucciXx said...

pineapple head yang takde 'size' which is suppose to be 'sense'!!! jerry mmg hot!!!

Related Posts with Thumbnails