CNBlue Cookies

Hohoho.. dah lama tak update ni, busy.. lepas tu banyak distractions lah..
Minggu lepas seseorang telah membuat geng otteoke menjadi teruja gila, sebabnye?? Mahunye tak teruja bila dapat cookies macam ni...

 CNBlue and Yonghwa on cookies!!!

Dahla sedap pulak tu. Mak bapak aku makan pun kata sedap. Yang lain-lain sayang nak makan..hahaha. Simpan je, kalau boleh nak frame sekali.
Pastu aku share gambar cookies dari blog Waiem kat CNBlue MalaysiaFC ade pulak yang nakkan cookies tu. Hehehe..
Harap-harap tuan punye cookies tu amik order lah bila dia senang nanti, kekekeek..

Sekarang CNBlue Malaysia FC dah ada twitter sendiri ye, tolonglah follow.. hehehe.. Aku ada jugak share pasal cookies tu kat situ.. semuanya meroyan nak jugak cookies tu. Penat jugalah nak melayan kerenah masing-masing. Aigoo...


4 コメント:

ashie023 said...

HUHU....aku ada lagik 2 keping...letak dalam peti ...sedap jugak makan sejuk2 ...

HuRuL_AiNi said...

kekeke...ambe ada lagi 3...hahaha...mlm smlm baru makan bluetory cookies lepas post pic kat twitter lol....

waiem said...

Neh kamsahamnida...nnti leh buat lagi...hehehe

haninie(이 종현) said...

aigooo so cute ^^ mana nak order ni

Related Posts with Thumbnails