Rain Jadi Pahlawan Quileute???

Aku taktaula kalau berita ni dah confirm ke belum. Tapi tadi aku surf internet pasal Twilight Saga Movie yang 'Nama Saya Rain' akan berlakon dalam Eclipse as Quileute Warrior. Biar betul????

Nama glemer Rain kat Hollywood 'Justin Rain'?????? Erkkk..kan ke lagi bagus nama dia Rain aje....
Hurmmm..kalau aku berlakon filem Melayu, belajar silat lagi..kene tukar nama jadi Ahmad Rain kah?

Mungkin eclipsemovie.org tu post salah gambar ke? Bila aku google 'Justin Rain' tu mamat ni yang keluar. Tapi bila aku google image semua muka Rain. Dan aku jugak rase muka 'Justin Rain' tu macam sesuai gak berlakon jadi Quileute Warrior.

Sama-sama kita nantikan....

11 コメント:

Nakamura Kazuki said...

ambe harap kalau eclipse jadi..harap better from new moon..sebab kehampehan new moon...ambe gelak tengok citer tu..kelakor.. tahap gaban je...mungkin sebab nak ikut sangat dalam buku..so plot citer kaku je.

ashie023 said...

tulah pasal senpai...seb bek aku x pegi tgk cite tu kat pawagam...baca buku je...ahahhaa

ni cite baru ni dah tayang kat panggung ke?
pehal plak nama mesti ada justin kat depan./kunun2 american ah tuh?blehhh

HuRuL_AiNi said...

eclipse tu sambungan twilight ekk?
oooo....new moon pun x tengok lg...hehehe

neway...ahmad rain!!!! wakakaka, boleh join PATS dah ni....hahahaha, geng farid kamil....hahaha

nqba BOF said...

pelikla,asl tmbh nma justin plk?
elok2 nama rain,sdp2 je tmbh nma justin,he2 :P

xXrucciXx said...

senpai: ambe tak tgk lg new moon, tp ramai kate yg new moon agak kurang best..hurmm..nnti ambe skodeng dvd nye...

xXrucciXx said...

ashie - eclipse belom kuor lagi, tahun depan katenyer...tgkkan aje laa...
ambe x sure justin rain tu rain ke bukan, atau pun webmaster salah post gambar org...ntahlaa...tp ambe rs kalu ye justin rain tu nama holiwud die mungkin ni slh satu marketing strategy aje...

xXrucciXx said...

hurul - sila sebut nama 'ahmad rain' tu jadi ra'in ye..bukan ren...hahahaha br lah jawa sket...hoho

xXrucciXx said...

nqba - marketing strategy agaknye...tp harap2 la tak tuka...huhu

Nazneen said...

HAHA. Aku tengah google-google je pasal ni. Tengok-tengok terserempak dengan blog ni. Rupa-rupanya sources pun sama, eclipsemovie.org.

Salah info tu, dia terconfuse Justin Rain dengan Rain. Kalau check dekat website IMDB, memang Justin Rain akan main role Quileute Warrior. Tapi dekat profile IMDB dia takde gambar. Jadi mungkin orang yang bagi info tu google "Justin Rain" pastu muncul semua gambar-gambar Rain Korean ni. :)

Lagipun, 'Rain' tu bukan nama betul dia pun. Rain tu cuma gelaran je.

Boleh check la kat IMDB:
Yang ni Justin Rain,
http://www.imdb.com/name/nm3171589/

Yang ni, Rain yang Korean tu, tapi nama kat IMDB, Sung Kang,
http://www.imdb.com/name/nm0437646/

WOW. Panjangnya. Sorry. Aku memang suka bercerita pasal Twilight Saga ni. :)

So the conclusion is:
Info tu memang salah lah! hahah.

Nazneen said...

"Justin Rain" pastu muncul semua gambar-gambar Rain Korean ni. :)

Lagipun, 'Rain' tu bukan nama betul dia pun. Rain tu cuma gelaran je.

Boleh check la kat IMDB:
Yang ni Justin Rain,
http://www.imdb.com/name/nm3171589/

Yang ni, Rain yang Korean tu, tapi nama kat IMDB, Sung Kang,
http://www.imdb.com/name/nm0437646/

WOW. Panjangnya. Sorry. Aku memang suka bercerita pasal Twilight Saga ni. :)

So the conclusion is:
Info tu memang salah lah! hahah.

xXrucciXx said...

holla nazneen...
ha tu laa...aku pun mmg dah agak info tu salah...semacam je aku rase..

tulaa, lain nk letak info pun biarlah betul2 sahih, ni tak..main taram je la dorang ni...

Related Posts with Thumbnails