Wajah-wajah Jang Geun Seuk

Aku tau korang sedang menggila tengok You're Beautiful kan... Semua dah jatuh chenta dgn Hwang Tae Kyung kan... Nahhh tengok ni puas-puas.. Hehehe

Sila click untuk tumbesaran yang sehat!~

Photo credit: Newsen

*Entri aku yang lain dah terperap taknak publish. Muke mamat muncung 3 inci ni jugak yang aku publish..Hahahahah

7 コメント:

Nakamura Kazuki said...

hahahaha..rucci kome sangta rajin......ada ciri bakal seorang photographer pro nanti..bleh snaps gambo keme sekali...hehehehe

xXrucciXx said...

senpai...ni bukan ambe yg buat...
ambek kat newsen...huhu

tak larat nak buat banyak2 oiii....
walaupon keje ambe kadang2 jd fotografer yg TAK bertauliah..hahah

waiem said...

aigooo...byk nye

nak versi jeremy kalo ada...hehehe

xXrucciXx said...

sapalaa rajin nak buat muke jeremy tuh..hahaha

ieja said...

rucci..saya mahuuu amik ini pic boleh kah.. aigoo.. cair lah tgk muncung dieee.

ashie023 said...

untuk ape?untuk tumbesaran yg sehat?ahhaha...ado2 jo..

cumelllllll lah sgt JGS..

xXrucciXx said...

ieja - amiklah ieja..huhu

ashie - JGS memang comelllll..huhu

Related Posts with Thumbnails