Junior & Senior

Ni satu lagi entri terperap aku..Hahahah

Kalau dulu Kim Joon orang kate ade iras cam Jang Dong Gun..


Kali ni Jung Yong Hwa dikatekan ade iras cam Lee Dong Gun..


Apa kata anda?

7 コメント:

waiem said...

Bukan Lee Dong Gun tapi ni sapa Jung Kyung Ho (blakon ngn Junki lam Time Wolf & Dog)

http://wiki.d-addicts.com/Jung_Kyung_Ho

Masa 1st ambe tgk Shin Woo ambe dah terimagin hero tu. Masa intrebiu ngn Shin Woo org ada mention kata muka dia ada iras JKH sket

Kim Joon sometimes ada ternampk muka Jang Dong Gun..sekejap ambe ada nmpk macam muka hero hindustan Chandrachur Singh hapa ke nama hahahaha...

xXrucciXx said...

yg ambe bace plak ade iras Lee Dong Gun yang belakon Lovers in Paris tuh, satu lagi ape tajuk movie die yang boyfriend2 tuh..ambe tgk pon ade iras gak...
aaa mane satu laa ni...hahahaha

erkk..ambe tak layan hindustan..hoho (padahal dulu layan je, sejak hero2 baru ni malas nk tgk)..
ade satu gamba Kim Joon kat red carpet tuh, sebijik Jang Dong Gun...

Nakamura Kazuki said...

wateberrrrrrrrrrla.....rucci..jom makan kimchi.........

ashie023 said...

ambe berkata :
"muke Jang DOng Gun tuh cam felix af3 lah..hahha..betul ke mata aku nih?"

apelah nama nk dekat2 sama nih...
Lee Dong Gun.
Jang Dong Gun

ieja said...

ade sikit persamaan. tapi dua2 pon hensem juga :)

hood said...

muka artis korean ni manyak yg iras2. kalu tgk SGB, mc dia slalu tanya deme rupe cam selebriti mana. akak x kesah ler ko nk rupe cam hape, yg akak tau encem & manes2 blaker..

xXrucciXx said...

senpai - senpai la lanje hahahah

ashie - naseb bek muke Kim Joon tak mcm muke felix..kalau tak mimpi ngeri laa ambe....hahahah

ieja - yeee sume ensem..hahaha

kak hood - mmg muke dorang ni byk yg iras2, ambe fail betul kalo nak cam muke pompuan,,,huhu

Related Posts with Thumbnails