Virus ke-9 A.N.Jell

Mwahahaha..aku teruja betul nak tgk episod 9 kali ni. Akhirnya dapat juga setelah penat menunggu. (emo balik la aku nampaknya tengok drama ni, dahlah henfon aku hilang!!!)

Uishh, sebijik cam JiHoo sunbae kat sini.. tak caya???
Taraaaaaaaaaaaa!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ape korang carik malam kat kedai gini? o0o Go Mi Nam nak sambut birthday Tae Kyung same2, so sweet! Tengok ape yg dorang jumpa kat kedai tu..hihih
Sticker dgn kad A.N.Jell, comel giler!!!! Aku nak jugak! Manager dgn stylist pon termasuk sekali, takleh blah btol, nak glemer jugak!
Tak tahan aku tengok muka katun Tae Kyung...hahahah
Sedang main kad terbang. Kad sapa paling tinggi terbang? Cubala teka..hehehe

Statement takleh blah btul. Kau terharu cakap jer la kan..aigoo ini budak banyak ego betul.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Apabila pulang ke rumah...heboh pasal kad tuh.
Apa punye pesen rambut ko nih Jeremy?
Jeremy suruh Go Mi Nam pilih kad sapa yang paling best dan menarik..
Jeng jeng jeng....
Saspen saspen..menanti dgn penuh debaran sehati berdansa..erkk???
Dan Go Mi Nam memilih......
Hahahahahahaha....Jeremy tak puas hati.
Ape ko ingat ko punye card best seller ko rase ko best?? Hello, lain orang lain la taste dia! (statement cam bias giler, tau laa A.N.Jell aku ShinWoo..akekekek)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sesuatu berlaku di lokasi penggambaran video...
Sapa lagi kalau bukan Yoo He Yi yang nak pedajalkan si Go Mi Nam..

Yessssssssssssssss!! ShinWoo & Jeremy come to the rescue... Go ShinWoo Go Jeremy..(sambil joget2 gedik)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Scene di club untuk celebrate wrap party.
Takleh blah tul manager ni..siap joget Abracadabra dgn dancer2 plak. Hahahah

Dan sementara itu......
Apakah yang akan terjadi kepada Go Mi Nam?
Berjayakah Yoo He Yi memporak-perandakan hidup Go Mi Nam?
Siapa yang menyelamatkan Go Mi Nam?

Sila tengok sendiri ye...tak kosser aku nak bgtau sumer.. Ni pon dah banyak spoiler bagi yang beum tengok lagi episod nih.
Ok nak sambung episod 10.

6 コメント:

ashie023 said...

aduhlah..lawaknyelah jeremy..aku x tgk lagik episode nih...baru 8..korang ni laju giler ah..ahaha

waiem said...

jeremy oii apa pesen rambut daa...

xXrucciXx said...

ashie: ambe smangat giler nk tgk nih, kalau dvd drama ni kluar pun ambe nak beli gak...akekeekek

waiem: tu pesen rambut cendawan betingkat rasenyer..akekekek

Nakamura Kazuki said...

ambe baru episode 2..tapi sekarang dah donlod sampai episode 8 dah....citer,,rucci nampak cam menarik episode 9......ambe ske tengok watak lee hong ki yang gila2 skit tu...pastu gemma pun ske gak rasa cam bayangan maki horikita versi korea....cuma gemma tinggi skit drpd maki....opps bukan maki hamun..hahaha ...maki horikita

qbaqba said...

erm,nk tnya..mna nk cri video 3gp lee seung gi-lets break up kat inrnet? nk download:)

xXrucciXx said...

senpai: kejor laa laju sket drama tuh..akekekeek

qba: awk ni tanye silap tmpt daa, len kali bg kat shoutbox tu eh..hehe
alaa, awk dload je dr youtube tuh, pastu convert la video tuh...xpon carik software youtube video converter

Related Posts with Thumbnails