Experiment

Sumpah aku takde idea apa nak update malam ni. Kalau korang perasan semua entri aku lately ni dalam pukul 11 malam ke atas. Time tu biasanye otak aku ni baru boleh diguna pakai.. Hehehehe... Tengoklah gambar2 ni, kes takde keje punye pasal la ni, sementara nak tunggu masa yang sesuai untuk tengok You're Beautiful episod 10. Hihihi...

Sorry Ashie & Shee..ambe curik gambo korang untuk buat experiment...Hahahahahaah...







5 コメント:

Shee said...

Ah-haahahaaa! Ambe curik yeee... ahahahaha! Poyo giles Crocodile Land Junior senyum mcm tu sambil pegang gambar ambe.. HAHAHAHA!

Your experiment is a success as it caused a wonderful explosion! I'm giving A+++. hahaha!

Next Nobel Prize Award, I'm nominating you as the calon.. :)

ashie023 said...

auwww..my laling pegang gambo i...kekek....terer ko ni...
mesti ngah boring xde mende nk buat tuh..wahaha..nice nice..

Nakamura Kazuki said...

patutla gambo atas tu senyum sokmoooooooo je..hihihi...gambo bawah plak senyum simpul mati..kekekeke..jangan marahhhhhhhhh..rucci kome plak senyum simpul senang buka..hehehe

HuRuL_AiNi said...

kekeke...betul kata senpai, ko ngan kim joon sama je senyum cool, lagu 4 org tu sesama je match senyum ceria...

xXrucciXx said...

hahaha..kite hidup mesti cool...huhu

Related Posts with Thumbnails