SokSek @ Go - KiBum????

Semalam, eh? Semalam ke?? Ye kot.. Aku borak2 dgn Ashie. Borak2 kosong je kat shoutbox kat tepi ni haa... Ni sume mulanya pasal 'KiBum'. KiBum memang banyak..KiBum mana satu? SuJu? SHINee? U-Kiss? Yang Ashie dah confuse.. Hahaha, kesian die sampai pening2.

Yang aku nak cerita sekarang ni ialah KiBum U-Kiss. Jom tengok biodata die sikit...

Toyboy baru aku..hahahaah
  • Real Name: Kim Ki Bum (김기범)
  • Birth date: December 29, 1990 (1990-12-29)
  • Family: Parents, Older Brother
  • Facts: A former member of Xing. He is fluent in Japanese.
Cube tengok betul2 dia ada iras siape? Tengok pipi dia, tengok hidung dia....... Tak dapat gak??? Apedaaaa..tak semangat K-Pop aa camni kalau tak dapat teka.

Dia lah adik Kim Hyung Joon @ Baby SS501. Comel kan?? Memang seacuan betol dua beradik nih. Cuma mata Baby besar sikit dr KiBum.
Ashie macam tak percaya gile die ni adik Baby. (Padahal dah banyak kali bagitau..pening byk sgt tu, takpe ambe paham..ekekek)

Baby: Aku lah yang paling segak, bergaya, tampan dan JELITA!
KiBum: Hyung, jangan perasan. Senyuman aku ni lagi hebat dan ANGGUN ok.

Daripada pandangan mata aku la, lepas tengok video2 dorang ni yang bersepah-sepah dalam Youtube tu, aku rasa KiBum ni nampak macam matang sikit dr Baby. Baby ni nampak cam 'manly childish' (paham2 sendirilah). Mungkin pasal dalam SS501 die paling muda, selalu kene buli, di cop 'loser', paling senang nak nangis dalam group, tu yang nampak beza sikit dr adik dia. Manakala KiBum dalam group U-Kiss, dia di antara yang paling tua.



Oh, brotherly love....

Hyung Joon-ah, adik ko cium pandai lak nak jerit geli, tapi yg ko cium YongSaeng tu ape ke hal plak???


Nota tepek kat dahi: KiBum ialah toyboy aku ok! Hahahaha..support U-Kiss and listen to their song Man Man Ha Ni.

4 コメント:

ashie023 said...

ahhahha...x tahan ..siap ada nota tepek kat dahi...ahaha..yelah yelah...ambe paham..toyboy baru..ekkek...

tulah aku cam dah pening dah.,manyak sangat nam super ah koraen nih...bosan tul ah...

xXrucciXx said...

hahaah.. nota tuh penting! hahah...
ade satu group nama ape ntah, SHU-I ke ape...serupa nama dgn Hyung Joon pulak, kalau tak silap laa....aigooo..pening2...

Nakamura Kazuki said...

ambe rasa ambe comel lagi kut........hahahaha..

nobody nobody nobody but chu....

xXrucciXx said...

ya ampun..statement takleh blah btol senpai..hahaha

Related Posts with Thumbnails