My Baby You!

Posting kali ni random jer, sehari dua ni aku lemau sikit sebab selsema. arghh!!! Feels like want to pull out my nose. Walaubagaimanapun, aku tetap mengabiskan hari2 aku dengan mengadap pc sambil korek2 cerita pape yg patut. Suara serak,garau,sengau..semualaa ada. (tapi masih lagi dok melalak lagu korea kat dalam bilik dah tau suare camtu)

Lately ni aku banyak korek2 cerita SS501, baik cerita lama atau cerita baru. Aku tak nafikan aku mula minat kat budak2 ni start awal tahun ni. (sebelum ni penah nampak 'SS501' kat majalah2 bahasa Cina & Jepun, tapi tak amik port pun) Ni semua penangan cerita 4 kumbang 1 bunga tulah...heheh.

Mase aku tgk drama BOF tu, aku tak expect pun scene kat episod 4 dalam club tu budak2 SS501. And FYI, the first person I notice is Hyung Joon Baby!! I was like..OMG who is that hot guy dancing on the dance floor??? Yelaa muka ala2 mat salleh celup gitu. Hahah... Start dari situ laa aku gali ape2 jer lah pasal SS501 ni.



Aku makin jatuh chenta kat budak2 ni bila tengok rancangan Thank You For Waking Us Up. Aku rasa kat rancangan tuh kita boleh tau camne perangai setiap sorang. Hyung Joon Baby is so cute!! Tapi kesian selalu kene buli dgn budak2 lain, mentang2 dia paling muda. Aku taktau nak describe camne lagi dah. Dari situ jugak lah aku suka dgn Kyu Jong. Dia cam sweet & baik gila. Bangun pagi paling awal plak (sumpah aku nak carik laki macam ni..hahahaha)
Ishh..aku nak buat entri pasal Baby sebenarnye ni, termasuk orang lain plak.



Kesiannyer sampai camtu sekali dia tido. Mesti penat giler kan. Yup, I knew how it feels when u're very tired. Kalau ade kesempatan tuh, dapat tido 5 minit pun jadilah. Walaupun 5 minit tuh, tak byk sikit boleh top-up energy jugak kan. Kalau aku ada kat situ, maunyer aku hulur bantal kat dia...(padahal nak kasi pinjam bahu..hahahahaah)




Lepas tengok video ni...I was like, Can I be your A.N.Jell?? ahahahah.. I knew this was his tears of joy. Perasaan dia waktu ni mesti bercampur-baur. Bangga, terharu..macam2 lah. Yelah, usaha penat lelah membuahkan hasil. Kalau aku pun weii...
(Actually, I can't see guys crying..erkk kenapa? mmg tak boleh! Cukup laa dulu aku penah tgk kawan lelaki aku nangis depan aku, aduhh, sakit dada weiii)
Yesss!! Rucci buat entri pasal aku, Kim Joon hyung makan ati laa nampaknyer.

*Camne bole suka kat dua orang yang nama sama nih? Aigooo..gelakguling

5 コメント:

ashie023 said...

tu ah..aku konpius jugaklah..kenapa nama sama lam satu group..seb bek ambe sudah ditutoring oleh peminat no 1 ss501 dolu..iaitu budakostolia...ahaha..

Shee said...

Joon oh Joon!
Post tang Baby rupanya.. hehe.. bebanyak show diaorang yang ambe pernah nengok..tak lah banyak sangaat.. huhu.. the one yang I like the most when Baby kena sakiti hati dia waktu dia behdayy tu.. dah tengok tak? Kesiannn je diaa dipulau-pulaukan macam tu oleh member2 lain.. D:

xXrucciXx said...

oo0o..rancangan tuh, ambe tau, tapi tak igt ape ke namenyer...
JungMin jahat gile muka dia masa tuh...masa tgk tuh i felt like nak hug je baby...mwahahaah
kesian btul die.....

HuRuL_AiNi said...

siyes aku x tau bebudak ss501 dlm BOF...hahaha...bagus jugak diorang buat cemni...mesti fans teruja giler time tu...hahaha

aku tengok title ingat ko nak crita pasal young saeng***fuhh, lega***hahaha, apa kes?

eh jap*baru pas tgk scane bof tu*, kan lepas tu salah sorang penyanyi ngorat jandi....ahli ss501 jugak ke yg blakon tu?*sungguh blur*

xXrucciXx said...

kalo nak wat pasal young saeng, aku letak title 'my prince is you' atau 'my otter is you'..wakakakaka

ngorat smpai bawak hotel tu ke?? yg tuh obviously la bukan...hahah

Related Posts with Thumbnails