Majalah pilihan Utama Fanz KPOP JPOP TPOP di Malaysia

Tadi aku keluar gi amik mak aku dari sekolah, terus menuju ke terminal bas Batu Pahat. Saje nak carik majalah2 baru yg boleh aku bace. Niatnya mmg nak beli Galaxie, sbb ade SS501 (cehh,info nye sikit je). Aku pun main amik jer lah majalah yg ade, Remaja, Utopia n Galaxie. Pastu aku ternampak muke Kim Hyun Jung, tak pikir pjg aku sambar jer la, lgpun majalah bahasa Melayu. Ambik terus bayar tanpa amik tau tu majalah ape pon. Masuk kereta terus aku belek2.....

Ni lah majalahnye. Majalah E-pop, Majalah Pilihan Utama Fanz KPOP JPOP TPOP di Malaysia katenyer. Isu pertama pulak tuh. Kirenye ni first baby lah. Belek2 lagi, mmg cambest lah majalah ni, byk gile info. Banyak highlight pasal SS501 yg hari tu dtg KL.

Highlights pasal SS501 je 6 pages, KHJ himself 2 pages. Hohoho....Ape yg aku perasan, crew majalah ni suke dgn Jungmin, wahahahaha...byk fokus kat Jungmin dgn muke pau nye. Tak rugi beli majalah ni. RM4.oo je. Sapa yg minat FT Island, DBSK, SuJu dan lain2 lagi yg tgh hot skang sila la dptkannye di pasaran. Berbaloi-baloi gittew! Ade poster gajah SS501 & DBSK.
Macam2 isi dalam die.

Majalah ni ade jugak buat review drama n pelakon My Fair Lady. Dalam segmen soal jawab jawapan Yoon Sang Hyun sgt tak boleh blah..perasan muda you. Hahaha
Dengan membeli majalah ini anda juga berpeluang memenangi CD yg ditandatangani oleh budak2 SS501. Apa tunggu lagi....serbuuuuuuuuuuuu!!!~

nota tepek kat dahi: Mase kat Sabah, budak SS501 ni excited tgk monyet. Tapi oleh kerana kenakalan Jungmin bagi sandwich kat sekor monyet ni, abes sume monyet keluar dr hutan. Pastu padan muke takleh keluar selame bbrp jam...Hahahaha, naughty giler Jungmin ni. Heppp!!!!

13 コメント:

HuRuL_AiNi said...

hohoho.....mcm best...
tp aku agak semua info pun dr internet ngan forum ni....hihihi
but printed version will be nice to have....
pandai dah pengeluar majalah cari makan skarang, tau wave korean & japan entertainment dah melanda sekarang...hihihi

ashie023 said...

humang ai..manyak giler gambo hyun joong..ni edisi pertama downg ke?bagus jugak ader majalah kpop, jpop bahasa melayu nih..payah sgt nak carik kalu kat mesia...

xXrucciXx said...

mmg byk jugak yg die amik dr forum n internet..
tp byk jugak yg aku xtau..gamba2 pon cantek...kire meriah lah majalah ni...

xXrucciXx said...

tula, balik2 bhs cina je..
majalah inggeris pun x byk info..
skang hambek ko, sume jenis pop dorg cover BM..puas ati..hoho

waiem said...

Ada tak wajah2 hampa beberapa peminat masa fan meeting terselit dalam tu? Kekeke

xXrucciXx said...

err..xde plak wajah2 sebegitu rupa..hoho

hood said...

rucci.. patutla kita sama taste, sama taurus.. dah ditakdirkan kita beli majelah yg sama, kekeke..

xXrucciXx said...

laaa..yeke kak hood sama taurus..
cayalah!

Anonymous said...

ah!! suke giler ep0p nih!

Anonymous said...

tumpang tanya, cmne nak bli mjlh ni secara online ye? sbb kalau nak beli kat kedai, slalu je sold out.. dah la tak byk kedai yg jual..T.T

xXrucciXx said...

kalau nak beli online mmg takdela.. kalau nak kena langgan, tp borang langganan kat dlm majalah ni pulak.. kadang2 majalah ni ada jual kat 7eleven.. cube la cari ye

Anonymous said...

where can I buy this???
I’m from Malaysia but, I never see one of this
and I really2 want it right now! please!!!!
does anyone know where can i buy this?

Zara Suzumiya said...

i like......i want to buys..................

Related Posts with Thumbnails