Lagu Best!~

Geram betul aku!! Download 10 lagu sekaligus dah 90% siap, tiba2 berukben yg cam gampang ni jadi slow plak, terus software download lagu aku stuck!! tension Punah harapan aku. Sampai aku update status kat FB mcm terputus nafsu gitu. Hadoiii, sampai laa ni die slow, xleh nak download ape2.

Ok laa, pade kengkawan2/silent reader blog ni ade yg tanye pd aku menerusi YM/FB ape lagu Jepun n Korea n Taiwan yg best utk download. Tak kira lagu baru ke lama. Aku punye minat ni bermusim..hehe. Kalau tgh minat tuh mmg hari2 dgr laa, carik sebanyak lagu yg boleh. Aku tak kesah sgt sapa yg nyanyi, taun bila artis tuh wujud kat industri, janji lagu die best. Tapi bila dah minat kat lagu tuh tak byk sikit info2 tuh aku carik jugak..
Antara lagu2 yg best didengar:-
  • Loveholics - Butterfly
  • Seung Ri ft G-Dragon - Strong Baby (this song turns me on =P~)
  • Baek Ji Young ft TaeYeon - My Ear's Candy
  • Miss S - What Is Love
  • Cherry Filter - Pianissimo
  • Davichi - Hot Stuff
  • Brown Eyed Girls - Abracadabra
  • T-Max - Cavity
  • T-Max - Open Up My Heart
  • SS501 - Find
  • Kim Joon ft Kim Jo Han - Empty Bet
  • Kim Joon - Jun, Be OK
  • B'z - Ichi to Zenbu
  • Bennie K - Monochrome
  • Ayaka - Okaeri
  • Utada Hikaru - Flavor Of Life
  • Shinhwa - Perfect Man
  • Lee Min Ho - Extreme
  • Lee Min Ho - My Everything
  • Fly to The Sky - Restriction
Banyak lagi la, sapa yg suka genre rock, aku suggest B'Z, Luna Sea, Cherry Filter, Glay etc.
Tapi kalau aku, aku suke B'Z, Orange Range, Utada Hikaru etc. Lagu2 ni boleh carik kat Youtube..
Sebenarnye byk lagi lagu, tp takkan nak taip sume kat sini. Sblm2 ni lagu2 kat pc lama aku byk giler, tp dah rosak tak sempat nak back-up. Uwaaaaa!!!~

Selamat mencuba :)

2 コメント:

ashie023 said...

oh yeah..kite geng..hehhe..
manyak lagu Rock..aku ske yg paling atas skali..Loveholics..skrg ngah dengo Brown Eyed Girl..tp bindeo klip sooooo...euwww!

aik..laki aku pong masuk lam senarai..hehehe..aku ske utada gak...and glay..and davichi...and baek ji young..

xXrucciXx said...

ahaa..ade geng!
lagu loveholics tuh smlm try nyanyi dgn lirik..berjaya!!
suke gile dgn lirik translation die..

lagu laki mung yg extreme tuh cambest..sbb sore cam sexy sket..wahahahah

Related Posts with Thumbnails