Kim Joon 'The Man'

OMG! OMG! OMG!
Macam tak percaya je aku yang dalam gambar ni Kim Joon. Terserlah kejantanan dia weii. Lain gila muka dia. Yummy!!~ Ahahahaha





Gambar ni untuk Photo Exhibition called 'The Man' for Celebrating 200th edition of Marie Claire Korea. The event was arranged as a part of the global aid program Join Together Society (JTS) to set up a fund to eradicate poverty for Asian Children. Also posing for the photo show were 46 top Korean stars, including Park Yong-ha, So Ji-seop, Lee Min-ho, and Cha Seung-won.
*mana gambar Lee Min Ho? Mana? Mana???

Plus, Kim Joon has been working overtime lately, appearing in various TV variety shows and music programs, and even starring in a musical. His hectic schedule landed him in hospital for throat pain, but he was more than willing to take part in the event and promote the good cause.
*aigoo..ngapain kamu? Tak sudah2 cerita budak2 bunga ni masuk hospital je. Hope you're doin' fine now.

Ada sikit aura jahat pada dia dalam gambar tuh. Tapi smart ah. Selalu orang kata dia ni 'being too nice' punya orang. Jadi nampak sikit kelainan dia. Tapi aku suka! Akekekek

Nota tepek kat dahi: Haaaaa! Lepas tengok gambar ni jangan sebok nak main 'snatch2' ahh.

Nota penting: SS501 Persona Asia Tour @ Malaysia probably in January 2010. Get ready!!!

9 コメント:

ashie023 said...

i want bad boy

waiem said...

Huh park yong ha, lee minho, cha seung won...aigooo2 ottoke...kena carik gambar gak ni...hehehe

sI tEDI said...

i want you!! la la la

Shee said...

HELLLOOOO~~~ *biatchy mode on* excuse me miss..are you trying to tepek-ing the note on my forehead? *talk to the hand plisss* hahahaha sila baca dengan ala-ala biatch from high school girls of chick flick movies! who snatch who now? hahahaha!

xXrucciXx said...

ahahahaahaha (GELAK JAHAT)

ashie023 said...

oooooiiii..jangan gaduh crow zero kat sini ye...nanti ambe xdok kelas nak ngajo..semua sudah vandalisme ..sudah jadk punah ranah<-ni drama ape plak nih ashie???

xXrucciXx said...

hahah tedi teruja ke tgk Kim Joon nih..sabo2...huhu

Shee - HELLOOOOOOOO! Sapa makan cili dia la rase pedas, ke nak makan garam plak pasni?? Laki sendiri byk2 tu jage la elok2..(tepek nota kat dahi mcm Jandi wat kat Junpyo)
bwahahaahahah.....

ashie - masalahnye sapa mula dulu ni?

akekeekek..xleh blah btol ah.

HuRuL_AiNi said...

ehem ehem.....awal letak note tepek kat dahi....**sila baca dgn bitch mode juga ~~> hello....he's not your yet

*****wakakaka...drama x boleh blah...haha...

tapi serius lain muka dia....ni semangat nak ngorat kim joon ni***sambil tepis note kat dahi buang dlm tong sampah****hahaha

Shee said...

hahahahaha yes! yes! go! go! go! hurul~

p/s: hahaha..sungguh x bleh blah.. aigoooo.

Related Posts with Thumbnails