Kim Joon ade girlfriend?????

Wo0oh..robek hati ku bila bace tajuk camtu...(takpe spare part lain byk..bwahahahah)

Kim Joon shooting untuk satu rancangan hiburan cina. Beliau digandingkan dgn aktres cina Xie Na atau Na Na.
Katenyer dorang enjoy sakan mcm betul2 couple je. (arghh!!!)

*makin ensem plak aku tgk Kim Joon nih..yumm yumm!!~

Takpe, kau enjoy la dgn pelakon tu, tabahkan jer la hati ni..... Siapalah aku ini (tiba2 nyanyi lagu Amy Mastura)

Credits: T-MaxLove

7 コメント:

ashie023 said...

ye ar...makin cute plak kim joon skrg..kalah laki aku..ahhaa..yum yum

xXrucciXx said...

kalau tak, masekan LMH sndiri menggatal dgn KJ..wakakakaka

Nakamura Kazuki said...

kalau ambe kat tempat kim Joon pun nak couple betui2 gak..comel lote je si amoi tu..kikiki..jangan marah rucci

xXrucciXx said...

aishhh senpai ni...saje je tau..
hurmm..kalo dah name nye lelaki..ciskek btol lah..hehehehe

waiem said...

Apaaaa???? kwang kwang kwang

HuRuL_AiNi said...

knapa kim joon tu nampak macam iras2 nakayama yuma....rambut kot...ni yang buat aku nak ngorat dia ni...hahaha*****ada yg nak menyepak orang lepas ni...hihi*****

xXrucciXx said...

hahaha..ini menandakan Kim Joon juga HOT ok..

x abis2 nak ngorat laki org..akekek

Related Posts with Thumbnails