SokSek @ GO - Ciuman Kim Hyun Joong...

Credits : dlsp@tvreport.co.kr + SS601.com

Ruangan SokSek @ GO kali ini berkenaan Ciuman Kim Hyun Joong di 2009 Style Icon Awards (SIA). Kalau nak tau presenter adik manis yg cium dgn Kim Hyun Joong tuh nama dia Kim Su Jung. So adik manis ni cerita la kisah sebenarnyer waktu dia nak cium dgn Kim Hyun Joong tu..(tak berapa nak jeles sangat pon).

Ceritanye camni, masa KHJ ni nak bagi ucapan tuh, adik manis ni request “Please give me a kiss”, so dapatla satu kiss kat pipi dia. Lepas tu sebenarnye adik manis nak kiss KHJ kat pipi, tapi KHJ ni dah salah paham, die cium adik manis kat mulut pulak...aigooo. Kerana kes tu jugak, adik manis nih kene sound dgn mak dia “My mother came and scolded ‘Do you know how many fans oppa has?’". Camtula ceritanya..

Aigoo, Hyun Joong-ah, camne boleh silap paham daaaa.... Tapi bile fikir2 balik, dlm suasana cam gitu, yela tgh nervous, happy, speechless...memang takleh nak fikir ape dah. Hmm..kalau penulis dalam situasi gitu, mau nye penulis dukung terus budak tu.. Hahahah..

Sekian, soksek kita dalam ruangan kali ni, ade berita lagi kite soksek kat sini ye...

Nota tepek kat dahi: 'Soksek' tuh macam borak2 gossip laaa..hehe

6 コメント:

waiem said...

aigoo boleh plak kes salah paham KHJ yek...kiss mulut open2...tah2 taste dia budak bawah umur tak?

aigoo Shee..ottoke?

sabas dah ada ruangan soksek2...

xXrucciXx said...

ntahlaa..boleh jd jugak tu.. kot2 dah beralih arah citarasa nye...hehe

ashie023 said...

hahahha..budak ni...budak ulzzang...

bior bebeno KHJ nebes....ke sengaja..agaggaa...keke

xXrucciXx said...

kalo sengaje pon kite leh kate ape..
hanye die je yg tau....huhu

ieja said...

bertuah nya budak tu, dpt kiss lip ngan KHJ.

xXrucciXx said...

mmg bertuah...kite pun nak jugak!
errrrr????

Related Posts with Thumbnails