Sketsa A.N.Jell ep.14

Oh Jeremy, mengapa kau bermuram durja saja?
Tahukah kau jika sering bermuram begini tidak baik untuk kesihatan dan penumbuhan rambutmu?

Adegan ini juga ada di kesemua versi BOF.
(imejin Akim AF kejor Aishah AF dalam bas Rapid KL..erkk??)

Tangisan mu buat hati ku terguris..namun kau tetap comel..Oh Jeremy.

Sedih bila cintanya dimiliki orang lain.. Oh Jeremy, I'm here for you.. (uwekkk!!)

Tetibe je keluar alien dari planet Zargus nih.. Hahahaha

Kenapa? Tak cukup cantik ke aku nak jadi gf ko?? Apekah salah ku? Apekah dosa ku?

Bukan ko yg tak cantik, tapi aku yang terlampau hensem untuk kau. Taknak la orang cakap kite nnti macam Mr.Charmed & Ms.Ugly Duckling...
(erkkk???)

3 コメント:

ieja said...

ep 14 ni , episode sedih utk sme band A.N.JELL. tapi sedih2 pon ada gak kelakar nya, si jeremy nye rambut. mcm tanduk shrek je.. hehe..

xXrucciXx said...

tau xpe...
mase tgk tu masih tgh mood sedih... tibe2 alien jeremy ni enterframe, terus gelak tak igt punye..haha

ashie023 said...

kenapa semua nanges..mood jadik x best langsung smalam..ooo..jeremy...wae wae..??meh sini, noona mung disini cayang..<-x paham dah aku, kenapa budak ashie nih..aigooo

Related Posts with Thumbnails