Sketsa A.N.Jell ep.13

Tae Kyung: Nak mintak sikit...aaaaaaaa
Go Mi Nam: budget manjer laa tuh...

Tae Kyung : (segala bulu ternaik) erghhh..mathsss..sammmmmmmmm!!

Ngeh ngeh ngeh...habislah kau khinab! (khinzir + arnab)

(Gumbira nampak?? Senyum sampai hidung kembang kuncup)

Oh, Khinab..kau lah ratu hatiku, penawar duka ku.

Huh! Ape ko ingat ko best? Ini Jeremy lah, rambut karat bukan sebarang karat ok!

Ye puan-puan, jangan lupe tambahkan garam ikut sesedap rase tekak puan-puan, tak cukup garam boleh beli kat Mini Market GO.

Akhir sekali puan-puan, tambahkan sedikit gula untuk penyedap rase ok.

Go Mi Nam: Kasut ni la seswai utk ko drag malam esok.
Shin Woo: Kerana kasut tuh laa kaki aku tumbuh cagu. Sakit tau!
Jeremy: Hok oloh...cagu je pun, merajok bawak diri 8 meter?

(sedih aku tengok scene yang ni. ShinWoo is crying out loud but he couldn't show it. Oh, rase seperti hati dikoyak-koyak)

Nota tepek kat dahi: Skrip adalah rekaan semata-mata, takde kene-mengene dgn sape2 pun kat dunia ni, tak kesahla dia berasal dari planet mane pun.

*Malam ni episod 14!!! oh yeah!

8 コメント:

Nakamura Kazuki said...

sealamt menonton rucci..kome semalam nak donlod episode 11 & 12 tapi ternet slow gilerrrrrrr..hahaha..tension arrr nak tengok onlne pun tersekat2

ashie023 said...

kenapa kowang laju sgt ni...aduyai

ambe baru abis tgk 12 smalam...

*huh pig rabbit ..hehehe

ieja said...

wah tak sabar nak tgk ep13.. mlm tadi sempat tgk ep 12 je. slow btol youtube mlm td.

xXrucciXx said...

senpai - laa ciannyer..kat sini malam td internet laju, nk tgk pun laju2 gak..hahah

ashie - dah mmg drama ni klua hr kamis n jumaat kat viikii, wajibla tgk laju2 kan...hehe

ieja - youtube mmg slow sket, tgk kat viikii.net jer..malam ni dah ep14

ashie023 said...

oh ye ke?aku buke lah jugak vikii..tp kenapalah aku cam x biasa nak tgk situ..ermphhhh...kene praktis rajin2 g vikii nih...<-jenis xleh nak pegi tmpt lain....ahha

waiem said...

comey2 part hug khinab tu hahaha

ashie023 said...

pig rabbit so cute....betul3 waiem..

xXrucciXx said...

best kan nama khinab...hahahahah

Related Posts with Thumbnails